ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

     

Si-Hing Παναγιώτης Αγαθόπουλος 9o επίπεδο

Γεννήθηκε στης 19/10/1996 στη Θεσσαλονίκη. Με την πολεμική τέχνη του Wing Chun ασχολείται από το έβδομο έτος της ηλικίας του. Τα πρώτα χρόνια διδάχτηκε από τον Master Γιώργο Τουζόζογλου, κατόπιν συνέχισε εντατικά τις προπονήσεις δίπλα στον Sifu Νίκο Αγαθόπουλο. Έχει αναλάβει να προπονεί το παιδικό τμήμα και κάποια τμήματα ενηλίκων υπό την εποπτεία του Δασκάλου του. Φέρει επάξια τον τίτλο του Si-hing (εκπαιδευτή) και συμμετέχει σε όλα τα σεμινάρια που οργανώνει η σχολή, έχει λάβει μέρος σε παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα και σε διεθνή φεστιβάλ πολεμικών τεχνών κατακτώντας την 1η θέση.

 

 

 

 

Si- Hing Αλέξανδρος Ζοστ

Γεννήθηκε στο Παρίσι το 1992. Πολύ γρήγορα όμως ήρθε στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη), όπου από την ηλικία των 6 ετών άρχισε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες, αρχικά με το Tae Kwon Do στο οποίο είναι κάτοχος μαύρης ζώνης. Αρκετά χρόνια αργότερα μεταπήδησε στην πυγμαχία, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, για να καταλήξει εν συνεχεία στο Wing Chun με το οποίο ασχολείται ανελλιπώς από την άνοιξη του 2012, υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου του Sifu Νίκου Αγαθόπουλου. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Παρίσι και με την παρότρυνση και συμβουλή του Δασκάλου του, συνεχίζει τις προπονήσεις στο Wing Chun κοντά στον Sifu Dιdier Beddar. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Wing Chun, Knife Fighting . Συμμετείχε σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σε διεθνή φεστιβάλ πολεμικών τεχνών κατακτώντας πάντα την 1η θέση. Κατέχει το 9ο επίπεδο και φέρει επάξια τον τίτλο του Si-hing. 

 

 

Si-je Γεωργία Πιπεργιά

Γεννήθηκε στις 09/02/1990 στην Μύκονο. Η πρώτη επαφή που είχε με τις πολεμικές τέχνες ήταν στα 23 της στην σχολή αυτοάμυνας Wing Chun Kung fu του Sifu Νίκου Αγαθόπουλου. Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στην σχολή και με σκληρή εκπαίδευση και ζήλο βοηθώντας παράλληλα στο παιδικό τμήμα κατάφερε αυτό που ήθελε, να φτάσει σε ένα υψηλότερο στάδιο κατάρτισης και πνευματικής ηρεμίας. Συνεχίζει να προπονείται πλέον στην γενέτειρά της την Μύκονο σε προσωπικό επίπεδο στο Wing Chun. Υπό την παρότρυνση του Δασκάλου της Νίκου Αγαθόπουλου παρακολούθησε μαθήματα Brazilian Jiu Jitsu στην σχολή του Δασκάλου Γιάννη Μπλούτη στην Μύκονο. Συμμετείχε σε σεμινάρια, και έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σε διεθνή φεστιβάλ πολεμικών τεχνών κατακτώντας πάντα την 1η θέση.

 

Si-mui Σοφία Σεφεριάδου

Η Σοφία Σεφεριάδου γεννήθηκε 1 Οκτωβρίου το 1993 στη Θεσσαλονίκη και είναι διπλωματούχος της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες στον Σύλλογο Wing Tsun Kung Fu, στην Ξάνθη, το 2013 με τους τότε δασκάλους της, Νίκο Παυλίδη και Βασίλη Σιμητζή. Το 2015 ήρθε στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας εντατικά μαθήματα στη σχολή αυτοάμυνας Wing Chun Kung Fu του Δασκάλου Νίκου Αγαθόπουλου. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προπονείται, ενώ βοηθάει και στο παιδικό τμήμα με την καθοδήγησή του Si-hing Παναγιώτη Αγαθόπουλου. Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σε διεθνή φεστιβάλ πολεμικών τεχνών και έχει διακριθεί έως τώρα με την πρώτη  θέση.